Producten:

Hard- en software algemeen

Avast Website - opent in nieuw venster

Laptops

Hard- en software algemeen

Het assortiment van de hardware en software is vergelijkbaar met dat van de grote hardwareleveranciers. Vanwege de kleinschalige aanpak kunnen wij in veel gevallen meer service leveren.

Voorbeelden:

Complete systemen, laptops, netwerkkaarten, netwerkswitches, draadloze netwerkonderdelen, upgrades van uw systeem (harddisks, processors, geheugen, etc.).

Extra voordelen bij aankoop van een computer bij Digitaaldienst:

- Eén jaar onsite garantie op hardware inbegrepen

Dit betekent dat wanneer er tijdens het eerste jaar een defect optreedt, dit gratis aan huis wordt verholpen.

- Supportcontract Lite inbegrepen

Dit betekent dat u bij aankoop van een PC (aankoopbedrag € 500,- of meer) gedurende het eerste jaar recht heeft op 3 gratis service calls per telefoon of e-mail.

Avast Antivirus

Sinds januari 2006 is Digitaaldienst reseller van Avast Antivirus. Dit betekent dat u bij ons licenties kunt kopen voor alle antivirusproducten van Alwil Software. Momenteel is Avast Antivirus sterk in opkomst vanwege de constante hoge kwaliteit van de software, de hoge detectiegraad, de snelle updates en de prijzen die lager liggen dan die van veel concurrenten.

Kijk op www.avast.com voor meer informatie waaronder prijzen. U kunt direct bij ons bestellen, bijvoorbeeld via het contactformulier.

Laptops

Voor laptops van het betrouwbare merk Toshiba kunt u bij Digitaaldienst terecht. Informeer naar de huidige prijzen en modellen.